TUDAKOZÓ SZOLGÁLAT

Tisztelt meglévő és leendő Ügyfeleink,

'Tudakozó szolgálat' tevékenységünknek köszönhetően otthonról, kényelmesen intézheti hivatalos ügyeit és kérdéseit méghozzá előre egyeztetett időpontban 15 - 90 perces telefonos konzultáció által. Hivatali ügyintézés vagy informálódás a célja? Mi segítünk sorban állás és külön utánajárás nélkül, gyorsan, akár pár órán belül elintézni az ügyeit!

  1. Megbízás online ügyintézésre nyomtatvány kitöltése és emailen továbbítása: info@ahv-bvg.com vagy "kapcsolat" menüpont 
  2. Előre egyeztetett időpontban fogadjuk a hívását. Átnézendő iratokat a megbeszélés előtt küldje el, hogy felkészültek lehessünk. Díjunkat a megadott céges számlaszámra tudja utalni.

  3. A beszélgetés után kérünk egy rövid visszajelzést, az alábbi kérdőív segítségével:


Tapasztalatai irodánkkal folytatott tárgyalás után, szakmai tudásunkról alkotott véleménye 

2016-ban nem sejtettük, hogy az online ügyintézés ennyire népszerű lesz. De be kell lássuk, hogy hétköznap mindenki rohan, este fáradtan ér haza és örül, ha szabadidejét a családjával töltheti el. Sokan ingáznak több ország között a hétvégén is. - Mi sem vagyunk kivétel, hétköznap lóti-futi, egyik hivatalból a másikba és a család nekünk is nagyon fontos. - Ötödik esztendeje fogadjuk hívásaikat előre egyeztetett időpontban, rohanás nélkül, kényelmesen és otthonából. Tapasztalat és felmérések alapján a kérdéseiket olyan részletesen beszéljük meg, mint személyesen tennénk az irodában, sőt, a sok írott anyag miatt (amit emailen küldünk) még több információt kapnak ügyfeleink - ezt írják. Köszönjük, hogy elolvasta és Ön is leírja - leírta észrevételeit!