Árlista / Számlaszám

Egységes óradíjunk:
Hivatalos levelek, tanácsadás cégeknek, magánszemélyeknek, cégalapítás, stb. 

220 CHF / 55 perc 

A munkadíj megállapításával kapcsolatos ügyfélpolitikánk igazodik a svájci általános szolgáltatói árképzéshez, és az ügy időigényességéhez. 

AHV és BVG nyugdíj elszámolások

(berni nyugdíjigazgatóság, ausgleichkasse, freizügigkeitskonto, stiftung és pensionkasse IRATAI kikérése, értelmezése)

A családi állapot változást, cím változást és gyermekáldást is jelenteni kell a svájci hivataloknak a nyugdíj és az adózás miatt. 

300 CHF

AHV / BVG PÉNZE kikérése
- wef = ingatlanra

- svájci vállalkozás esetében szabad felhasználásra
- haza költözés során
- özvegyi, árvasági nyugdíj
- állami nyugdíj 
Munkadíj kiszámítása: 

1. részlet Papírmunka kezdete során 800 chf,
2.részlet Pozitív berni határozatot követően a bruttó BVG 7 % - 800 chf = 2. részlet

2.részlet AHV esetében az Ausgleichkasse és NEAK határozatát követően.

7 %

Előzetes egyeztetés után telefonon 15 - 90 perces konzultációt tartunk.

"kapcsolat" menü


Családi pótlék ügyintézés

4 évre visszamenőleg + a folytatólagos kifizetést is kérelmezzük. Igényelhető Családi pótlék bruttó 200-240 chf / hó / gyermek !

7% 

Elmaradt bér ügyintézése

A megbízás úgynevezett gondossági kötelem, vagyis a kialkudott díjazás attól függetlenül jár, hogy az eljárás eredményes volt-e.

7% 

SUVA, RAV, Betreibung, KTG, KV, Insolvenz.

Eseti megbízás, tanácsadás során óradíjas elszámolás képezi munkadíjunk alapját. 

220 CHF / óra

Folyamatban lévő ügyintézést nem lehet felmondani vagy elállni a megbízástól. Amennyiben a megbízó fél váratlan elhalálozása, egészségügyi állapota nem engedi a közös munkát, úgy hozzátartozója, örököse, megbízottja tekinthető a folyamatban lévő üzleti kapcsolat 3. személyének. 

Express- Aufträge / Expressz megbízás

Tanácsadóként sok feladatunk van, melyeket időben egymás után, sorban tudunk megoldani. Ha Önnek aznap vagy már másnap sürgősséggel szüksége van a megoldásra, kérjük ezt előre jelezze, és +50% sürgősségi díjszabás alkalmazásával lehetséges ez is. (A sürgősségi díjat sosem alkalmazzuk folyamatos megbízóinknál)

Cím, adószám, céges bankszámlaszám :

BUDA Dienstleistungen und Beratung

Isengartenstrasse 1.

8214 Gächlingen SCHWEIZ

Adószám / UID: CHE-321.243.828


Raiffeisen Bank CH59 8134 4000 0065 4438 0 Schaffhausen

Rövid számlaszám: 82-220-7

BIC/Swift külföldi utaláshoz szükséges : RAIFCH22D44

A díjunk átutalása megbízásnak minősül.

Az ügyeit gondosan intéző ügyfél körültekintően, legtöbbször interneten tájékozódik a szóban forgó szolgáltatás várható költségeiről. Etikai kötelességünknek érezzük, hogy elősegítsük az ügyfél tájékozódását a munkadíjainkról történő lehető legteljesebb felvilágosítással a precíz közös munka érdekében. 

A, quellensteuer és bérpapír tételes elemzése, várható nyugdíj megbeszélése a bérpapírjai alapján egységes 110 CHF
B, quellensteuer tarifkorrektur 150 - 330 CHF / év 
C, adóbevallás elkészítése tartalmazza a bérpapírok elemzését / qst tarifkorrekturt és kb 30-200 oldal irat összeállítását határidő előtt  220 - 490 chf / év

Az adóbevallás elkészítése után a beadványt Önnek továbbítjuk önellenőrzésre és aláírásra. Azt követően postázza az illetékes adóhivatalnak a megbeszélt címre. Év közben az adóval kapcsolatos további kérdéseit az ismert egységes óradíjjal válaszoljuk meg és igény esetén vesszük fel a kapcsolatot az adóhivatallal. A tól - ig árak az adózás esetében csak tájékoztató jellegűek. Mielőtt érdemben neki látunk a papírmunkának, az iratai ismeretében személyre szabott, konkrét munkadíjat beszélünk meg. 2020-ban ez eddigi 4-5 év tapasztalatait összegyűjtve, még több magyar nyelvű információt kapnak ügyfeleink. Pl : MAGAZIN 

Ingyenes szolgáltatásaink :

3 db magyar video a három pilléres nyugdíj témában & megbízás, melyet a Családtagjaival töltenek közösen az esetleges problémákra gondolva és megelőzve azt & évente számos alkalommal tartunk ingyenes konzultációt, ilyenkor lehetőség van a "csak egy gyors kérdést megbeszélni" - dátumokat megtalálja az ingyenes konzultációk menüben & facebook csoportjaink & adócsökkentő tételeket összefoglaló magyar nyomtatványok & MAGAZIN

0 CHF és mégis hatalmas érték 

Sie lieben Überraschungen? Aber doch sicherlich nicht beim Preis! 

Eine faire und transparente Preisgestaltung ist für uns unabdingbarer Bestandteil unserer partnerschaftlichen Kundenbeziehung. Bei uns wissen Sie von Anfang an, in welcher Höhe unsere Dienstleistungen für Sie zu Buche schlagen werden.

Eine einfache Steuererklärung gibt es bereits für CHF 150. In diesem Preis inbegriffen ist das Ausfüllen der Steuererklärung für einen Erwerbstätigen inkl. Standard-Berufskosten oder für Rentner mit beliebig vielen Renten sowie wenigen Positionen im Wertschriften- und Schuldenverzeichnis. Bitte beachten Sie, dass zu den Grundpauschalen noch Zusatzaufwendungen entstehen können. Die folgende Übersicht zeigt Ihnen auf, welche Leistungen nicht in der Grundpauschale enthalten sind und zusätzlich verrechnet werden.

Im Falle einer ausserordentlichen Kündigung aufgrund des vertragswidrigen Verhaltens einer Partei, hat diese der kündigenden Partei den ihr infolge der Kündigung entstehenden Schaden zu ersetzen, gegebenenfalls zusätzlich zum Honoraranspruch auf der Basis des effektiven Stundenaufwandes und der jeweils geltenden Stundensätze zuzüglich der angefallenen Auslagen.

Handelt es sich beim Auftraggeber um eine natürliche Person, so erlischt der Auftrag im Falle ihres Todes, der Verschollenerklärung oder ihrer Handlungsunfähigkeit nicht. --- AGB